Byten och returer

Vi erbjuder en enkel returprocess för att göra ett byte eller en retur så enkel som möjligt. Vi erbjuder 14 dagars öppet köp från att du mottagit din beställning. För att nyttja ångerrätten ska du inom tiden för ångerrätten meddela oss att du har ångrat dig. För att öppet köp ska kunna nyttjas krävs att produkten är oanvänd och i absolut nyskick. Läs mer i våra köpvillkor.

  1. För att byta eller returnera varor ska du först kontakta oss genom att skicka ett email till info@classicbildelar.com med ”Byte/retur” samt ditt ordernummer i ämnesraden. Beskriv vad du vill byta eller returnera.
  2. Du får sedan en förbetald returfraktsedel som du kan skriva ut hemma eller hos ditt DHL Service Point-ombud. Kostnaden för returfrakten är 95 kr och dras av från ditt tillgodohavande vid återbetalning.
  3. Bifoga alltid en kopia av ditt kvitto eller följesedel i paketet så att vi ser vilken order bytet eller returen gäller. Vid retur återbetalas dina pengar via samma betalsätt som du använde vid betalningen. Återbetalningen förutsätter att varan är oanvänd och i samma skick som när du mottog den.

Om vi har gjort ett fel, eller om varan har ett produktionsfel, betalar vi frakten tillbaka till oss.

Obs! Skicka aldrig en retur utan att först informera oss. Om du skickar en retur på annat sätt än med vår förbetalda returfrakt ansvarar du för paketet tills vi mottagit det.