Frakt och leverans

Vi skickar din beställning med DHL till ditt närmaste DHL Service Point-ombud. Du får SMS-avisering från DHL när ditt paket finns att hämta samt var du kan hämta det. Vid utlämning av ditt paket krävs uppvisande av giltig fotolegitimation.

Tips! Ladda ner appen Mina Paket så kan du enkelt hålla koll på din leverans.

Fraktkostnad

Vi erbjuder frakt till ett fastpris på 95 kr inom Sverige oavsett vikt eller storlek på ditt paket. Frakt utanför Sverige, exempelvis till Danmark, Finland, övriga länder i Europa samt Norge har annan fraktkostnad.

Leveranstid

Ordinarie leveranstid för varor som finns i lager är 1–4 vardagar till de flesta orterna i Sverige. För leverans till vissa postnummer i norra Sverige, t.ex. Norrlands inland, har DHL några extra dagars leveranstid. Leveranstiden för beställningsvaror är vanligtvis 1–2 månader.

Ej upphämtade paket hos ombud

Vid leverans till ett DHL Service Point-ombud ligger ditt paket kvar hos ombudet i 14 dagar innan det returneras till oss. För ej upphämtade paket eller ej levererade paket p.g.a. felaktigt namn eller leveransadress tillkommer en avgift på 195 SEK. Ej uthämtade paket räknas inte som utnyttjande av ångerrätten och är inte en giltig retur.